Μια καλοπροαίρετη κριτική για το site

Καλησπέρα σας

Τονίζω οτι η κριτική μου είναι μόνο για το site και όχι για τις ικανότητες σας και το πόσο αξιόλογοι είστε σαν αθλητές. Είμαι 2 μήνες συνδρομητής σας και προσπαθώ να ξεκινήσω προπόνηση καλισθενικής. Όμως το site σας απευθύνεται σε αρκετά ικανούς αθλητές και ήδη φτασμένους κατά τη γνώμη μου. Προσπαθώ να περάσω τις πρώτες δοκιμασίες ας πούμε για τα pull ups και μου φαίνεται υπερβολικό το 2 σετ από 40 επαναλήψεις για το πρώτο επίπεδο πχ. Κατανοώ οτι δεν γίνεται σε δύο μήνες να κάνω οτι κάνετε, δεν περίμενα κάτι τέτοιο, αλλά θα ήθελα να έχετε πιο ταξινομημένα τα βίντεο πιο πολλές ολοκληρωμένες προπονήσεις αρχικών ασκήσεων ενδυνάμωσης των ομάδων ασκήσεων (όπως είδα οτι ξεκινήσατε να προσθέτετε). Έχω δει πολλά ξένα site που ξεκινούν και δείχνουν πολλές εναλλακτικές ασκήσεις ενδυνάμωσεις για να σε φτάσουν τελικά να κάνεις μια έλξη σωστή. Είμαι σίγουρος οτι το έχετε στο μυαλό σας αυτό και το δουλεύετε. Θα συνεχίσω να σας υποστηρίζω όσο προπονούμε γιατί μου αρέσει η προσπάθειά σας, αλλά το site σας χρειάζετε πολλή προσπάθεια ακόμα. Μπορείτε να δείτε και το ενδεχόμενο να δώσετε και μια εφαμοργή για κινητά. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές για να πατήσετε πάνω στη φιλοσοφία τους και να στήσετε κάτι τέτοιο.
Σας εύχομαι καλή δύναμη και αναμένω λίγες συνολικές ασκήσεις για πιο αρχάριους σαν εμένα που θα μας βοηθήσουν να μη βλέπουμε σα βουνό και ακατόρθωτη την επίτευξη των ασκήσεων που παρουσιάζετε.

One thought on “Μια καλοπροαίρετη κριτική για το site

  1. Καλησπέρα και ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την κριτική σας που μας κάνει καλύτερους. Σε ολα τα βίντεο tutorials που έχουμε ξεκινάμε μία άσκηση απο την ευκολότερη δυνατή παραλλαγή. Στις έλξεις για παράδειγμα που αναφερθήκατε το πρώτο βήμα είναι να κάνεις τις ελξεις πατώντας κανονικά τα πόδια σου στο έδαφος με τέτοιο τρόπο ώστε περισσότερο απο το μισο σου βάρος να το παίρνουν τα πόδια. Επισης η κίνηση είναι περιορισμένη στο μισό που τις καθιστά ακόμη πιο εύκολες. Ειναι αρκετά εφικτό ακόμη και για κάποιον πολύ αρχάριο να βγάλει 40 τέτοιες επαναλήψεις σε λιγότερο από ενα μήνα προπόνησης δεδομένου οτι γυμνάζεται 3 φορές τη βδομάδα. Μήπως κανεις κάτι λάθος στην εκτέλεση? Αν για παράδειγμα προσπαθείς να ακολουθησεις τον αργό ρυθμό που τις δείχνουμε στο βίντεο σίγουρα δεν θα βγουν. Τις δειχνουμε τοσο αργα για να γίνει πιο κατανοητή η σωστή εκτέλεση. Για οποιαδήποτε απορία να επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της υποστήριξης για να σας βοηθάμε σε ότι πρόβλημα αντιμετωπίσετε. Η ταξινόμηση των βίντεο είναι στις πρώτες Προτεραιότητες μας και ήδη αλλάζουμε τον τρόπο ταξινόμησης στη σελίδα. Επίσης workouts ανεβαζουμε καινούρια κάθε βδομάδα και θα συνεχίσουμε προσπαθώντας να καλύψουμε όλα τα επίπεδα και φυσικά τα πολύ αρχάρια. Έχουμε στο μυαλό μας την εφαρμογή για κινητά και ελπίζουμε να προχωρήσει στην πορεία η υλοποίηση της.

Leave a Reply